Välkommen!

Till Fridas Johanssons sida

 

Frida Wilma Johansson Föddes 12 november 2002.

Frida är min lilla gullunge som är så genomhärlig så det ej går att beskriva i ord. Envis tuff rolig och alldeles alldeles underbar... Ja det är Frida det.

Hennes stora intressen i livet är motocross och hästar. Frida började redan som 4 åring att köra Cross Hon foick en ny KTM 50cc i somras men skall nu få ta över Hampus 50cc Maxi eftersom hon gjort så fina framsteg och redan nuy klarar av en storlek större.

 Dock har Frida själv börjat intressera sig mer för hästar den sistra tiden vilket inte gör mej som mamma besviken eftersom jag gärna tar hem vår häst igen så hon kan fortsäta rida. Oavsett så är Frida en aktiv liten dam som brukar charma allt och alla. Hon är inrtesserad av djur och är gärna med och både visar hund och pysslar med valpar i valplådan. En riktig mammas flicka.

Tillvardags så gillar Frida inget som är tjejigt. Rosa kläder eller kjolar osv skulle aldrig falla henne in att ta på sig och hon leker inte heller med tjejer utan har enbart killkompisar. Jag var precis likadan då jag var barn så jag atar att detta beteende är ärftligt.

Tuff är hon i alla fall och det är inte mycket som får denna lilla dam att backa.

Har i dag bytt lite bilder på hennes sida, ni ser länken nedan.

Andra bilder på Frida klicka här.